ללמוד איך להביא את הטעמים והניחוחות של תאילנד אל המטבח הביתי שלכם - בפשטות ובקלות

המטבח התאי עשיר ברכיבים טריים ובריאים שבאים מן הטבע.
זהו אוכל צבעוני ומלא בטעמים ובשילובים נפלאים,

והוא כל כך פשוט, קליל וטעים – כשלומדים להכין אותו נכון.

בסדנה מעשית וחוויתית מלמד פו (Po) את לב הגישה התאילנדית לבישול,
להקפצה ולאיזון בין טעמים, ניחוחות ומרקמים
כדי שתוכלו לבשל אוכל תאילנדי אותנטי אצלכם בבית.

המטבח התאי עשיר ברכיבים טריים ובריאים שבאים מן הטבע. זהו אוכל צבעוני ומלא בטעמים ובשילובים נפלאים, והוא כל כך פשוט, קליל וטעים – כשלומדים להכין אותו נכון.

בסדנה מעשית וחוויתית מלמד פו (Po) את לב הגישה התאילנדית לבישול, להקפצה ולאיזון בין טעמים, ניחוחות ומרקמים כדי שתוכלו לבשל אוכל תאילנדי אותנטי אצלכם בבית.

מה כוללת הסדנה?

בסדנה מעשית בת 3.5 שעות נכין יחד 5 מנות מוכרות ואהובות מהמטבח התאילנדי.

הסדנה הינה שילוב של בישול מעשי של המשתתפים, הדגמות, טעימות ובסופה גם ארוחה עשירה ומגוונת.

כל משתתף יקבל חוברת מתכונים מפורטת (בעברית) עם כל המתכונים שנלמדו בסדנה
כדי שתוכלו ליישם גם בבית.

לכל סדנה נפתחת קבוצת וואטסאפ שבה ניתן לשתף ולשאול שאלות גם אחרי סיום הסדנה.

אנו משתמשים בחומרי גלם איכותיים, טריים והכי חשוב – זמינים!
שקל ופשוט להשיג אותם בארץ, ונדריך אתכם היכן למצוא אותם.

*הסדנה מועברת בשפה אנגלית ויתאפשר תרגום בחלק מהסדנאות
(אל דאגה… בעיקר להריח, לטעום, לראות ולהתנסות)

בסדנה מעשית בת 3.5 שעות נכין יחד 5 מנות מוכרות ואהובות מהמטבח התאילנדי.

הסדנה הינה שילוב של בישול מעשי של המשתתפים, הדגמות, טעימות ובסופה גם ארוחה עשירה ומגוונת.

כל משתתף יקבל חוברת מתכונים מפורטת (בעברית) עם כל המתכונים שנלמדו בסדנה
כדי שתוכלו ליישם גם בבית.

לכל סדנה נפתחת קבוצת וואטסאפ שבה ניתן לשתף ולשאול שאלות גם אחרי סיום הסדנה.

אנו משתמשים בחומרי גלם איכותיים, טריים והכי חשוב – זמינים! – שקל ופשוט להשיג אותם בארץ, ונדריך אתכם היכן למצוא אותם.

*הסדנה מועברת בשפה אנגלית ויתאפשר תרגום בחלק מהסדנאות (אל דאגה… בעיקר להריח, לטעום, לראות ולהתנסות)

מה נלמד בסדנה?

  • נלמד להכיר את עשבי התבלין התאילנדיים וכן את השימוש בסוגים שונים של רטבים ומחיות קארי, והשילוב שלהם במנות שונות.

  • נתנסה בטכניקות הבישול המסורתיות – למשל: הקפצה מהירה ששומרת על הערכים התזונתיים והטריות של המזון, איך נכון לעבוד עם חלב קוקוס ואיך להכין פאד תאי מושלם.

  • תלמדו להכיר דרך חוש הטעם את הגישה התאילנדית לאיזון מדוייק בין טעמים ומרקמים ואיך ליצור את הטעם הרצוי לכם.

    ניתן לראות את תפריטי הסדנאות כאן בהמשך >>

כל אלו יתנו לכם את הידע הנחוץ וגם את ההשראה לאלתר במטבח הביתי אוכל תאילנדי אותנטי על בסיס מה שלמדתם.

מגוון הסדנאות שלנו:

(התפריטים נתונים לשינויים)

------- סדנת אוכל רחוב תאילנדי -------

סדנת אוכל רחוב תאילנדי

סלט סום טאם
סלט פאפאיה ירוקה ברוטב דגים, צ'ילי, ליים ובוטנים

פאד קפאו 
בשר בקר קצוץ מוקפץ עם צ'ילי אדום חריף, בזיליקום ושום, ועם גזר ושעועית ירוקה

ירקות מוקפצים
ירקות העונה מוקפצים עם פטריות שיטאקה בתיבול עדין

גנג נומאי – תבשיל קארי אדום 
מבושל בחלב קוקוס עם עוף, ירקות ועשבי תבלין תאילנדים

פאד תאי
אטריות אורז מוקפצות עם טופו, ביצה, נבטים, בצל ירוק ובוטנים קלויים

------- סדנת מאכלי ים תאילנדיים (דגים ופירות ים) -------

סדנת מאכלי ים תאילנדיים (דגים ופירות ים)

מרק טום יאם שרימפס
מרק מתובל בשורשים של עשבי תבלין תאילנדיים (שורש גלנגל, למון גראס, ג'ינג'ר ועלי כפיר ליים)
עם שרימפס, פטריות , עגבניות, בצל סגול, וכוסברה טרייה מעל

פילה סלמון ברוטב קארי אדום
סלמון עשוי בתנור ומוגש עם רוטב קארי אדום וחלב קוקוס עם בזיליקום טרי

פאד קפאו פירות ים
מיקס פירות ים מוקפצים עם ירקות, צ'ילי ובזיליקום ברוטב צדפות

דג אמנון בג'ינג'ר
דג אפוי בתנור ומוגש על מצע רצועות ג'ינג'ר דקיקות עם ירקות

פאד תאי שרימפס
אטריות אורז מוקפצות עם שרימפס, ירקות ובוטנים קלויים

------- סדנת בישול תאילנדי -------

סדנת בישול תאילנדי חורפית

סלט סום טאם
סלט פאפאיה ירוקה ברוטב דגים, צ'ילי, ליים ובוטנים

מרק טום-קא עם עוף
מרק עוף מבושל עם חלב קוקוס ולמון גראס טרי, עם רצועות בצל סגול, גזר ופיטריות

פילה דג אמנון בג'ינג'ר
דג אפוי בתנור ומוגש על מצע רצועות ג'ינג'ר דקיקות עם ירקות מוקפצים

ירקות מוקפצים
ירקות העונה מוקפצים עם פטריות שיטאקה בתיבול עדין

פאד תאי
אטריות אורז מוקפצות עם טופו, ביצה, נבטים, בצל ירוק ובוטנים קלויים

------- סדנה טבעונית -------

סדנה טבעונית

סלט סום טאם
סלט פאפאיה ירוקה עם צ'ילי, ליים ובוטנים

גנג נומאי
תבשיל קארי אדום מבושל בחלב קוקוס עם טופו, ירקות ועשבי תבלין תאילנדיים

טופו גא-טיום
קוביות טופו בציפוי פריך מוקפץ עם הרבה שום וגזר ברוטב עדין וכוסברה טרייה

ירקות מוקפצים
ירקות העונה מוקפצים עם פטריות שיטאקה בתיבול עדין

פאד תאי
אטריות אורז מוקפצות עם טופו, נבטים, בצל ירוק ובוטנים קלויים

למי מתאימה הסדנה?

  • לאוהבי האוכל התאילנדי וגם למי שעדין לא מכירים.
  • לחובבי בישול שמעוניינים להעשיר את הידע בבישול תאילנדי.
  • למי שרוצה ללמוד להכין אוכל טעים ובריא - בפשטות.
  • אין צורך בידע קודם.
  • אפשר לבוא לבד, בזוג, עם משפחה או חברים
  • מתאים גם כמתנת יום הולדת/ בילוי זוגי/ יום כיף עם הבן/ת או חברה טובה.

נעים להכיר

שמי פו סינגהנארט, בן 35, נשוי ואבא לשני קטנטנים.

אני מגיע מבנגקוק, תאילנד. מבשל יום יום לאהובים שלי אוכל תאילנדי של בית, בשביל להזין את הגוף וגם את הלב.

בשבילי להכין אוכל זה כמו ליצור מוסיקה, כשמבינים את העקרונות של עולם הבישול התאילנדי – אפשר לאלתר ונשאר רק להנות.

בסדנאות שלי אני מלמד איך להכין אוכל תאילנדי בפשטות ובקלות מחומרי גלם שזמינים כאן בארץ.

אני נהנה לעבוד עם אנשים, שמח לחלוק את הידע והניסיון שלי ולהכיר לכם את התרבות התאילנדית דרך המטבח המסורתי שהבאתי מהבית.

אשמח לפגוש אתכם באחת מהסדנאות שלי 🙂

משתתפי סדנאות מספרים:

הסדנאות הקרובות:

סדנת אוכל רחוב תאילנדי

מקום: יד חנה (עמק חפר)

תאריך: 18.12.19

שעה: 18:00 - 21:30

עלות: 300 ליחיד | 570 לזוג

סדנת מאכלי ים תאילנדים (דגים ופירות ים)

מקום: תלמי אלעזר

תאריך: 20.12.19

שעה: 10:00 - 13:30

עלות: 300 ליחיד | 570 לזוג

סדנת אוכל רחוב תאילנדי

מקום: פרדס חנה

תאריך: 3.1.2020

שעה: 10:00 - 13:30

עלות: 300 ליחיד | 570 לזוג

18

דצמבר

18

דצמבר

20

דצמבר

20

דצמבר

3

ינואר

3

ינואר

לקבלת עדכונים על תאריכי הסדנאות הבאים השאירו פרטים

*הסדנאות קטנות ואינטימיות ולכן מספר המקומות מוגבל לעד 10 משתתפים.
*ההשתתפות מותנית בהרשמה ותשלום מראש.
* במקרה של ביטול (יש להודיע בטלפון) – החזר כספי מלא ינתן עד 5 ימים לפני הסדנה.
ביטול לאחר מכן – יזכה בהשתתפות בסדנה אחרת על בסיס מקום פנוי.
* הסדנאות מתקיימות במיקומים שונים בארץ במתכונת של "בית מארח" ויש אפשרות להזמין סדנה פרטית בתאום מראש.

סגירת תפריט