הסיפור שלנו

היי, נעים להכיר – אנחנו פו ושירן, זוג תאילנדי-ישראלית.

גרים בישוב קציר עם שני הקטנטנים שלנו ועם ליימה,
הכלבה שאותה אימצנו בתאילנד באחד האיים. 

אחת השאלות הראשונות שתמיד שואלים אותנו היא איך הכרתם?
אז הכרנו (איך לא?) במטבח. אבל דווקא לא בתאילנד. הכרנו במטבח, בהודו.
ב-2012 הגענו להודו ללימודי מוסיקה הודית קלאסית,
שם הכרנו – פו הוא נגן חצוצרה, שירן בחליל בנסורי.
לפני כ-3 שנים חזרנו לארץ לאחר מספר שנים בתאילנד.
בכל מקום בו אנחנו נמצאים – בבית, מטיילים, או מתארחים אצל חברים,
אנחנו תמיד אוכלים אוכל תאילנדי.
פו מבשל בכל יום ובכל מקום אוכל טעים טעים וטרי טרי.
אחד העקרונות עליו גדל פו הוא עיקרון הטריות.
מקרר עבורו נועד רק לשמור על השתיה קרה…
כשפו מבשל הוא משתמש בשיטות הבישול המסורתיות
אותן למד מאמא שלו במטבח הביתי,
תוך הקפדה על שימוש בחומרי גלם טריים, איכותיים ובריאים
ללא חומרים משמרים ותוספים אחרים.
לדוגמה את הרוטב לפאד-תאי אנחנו מכינים בעצמנו
ואת הירוקים אנחנו מגדלים אורגני לשימוש המטבח
(כוסברה, בזיליקום, למון גראס ובצל ירוק).
המטבח התאילנדי הוא מטבח בריא, רבגוני ועז טעמים,
עשיר בעשבי תיבול אקזוטיים, חלב קוקוס ומחיות קארי שונות.

בסדנאות שלנו תפגשו מאכלים ביתיים ומסורתיים, לצד מנות רחוב קלאסיות מרחבי תאילנד. אנחנו מזמינים אתכם לטעום, להנות ולהתרגש.

פו ושירן סינגהנארט.

סגירת תפריט