המטבח התאילנדי הטבעוני

תאילנדי טבעוני

אנחנו מקבלים המון פניות ובקשות לתוכן על בישול תאילנדי טבעוני
ומכיוון שאנחנו מבינים את הרגישות וחשוב לנו לתת מענה מדוייק
ולספק את התוכן והמידע הכי אותנטי ונאמן למקור ללא פשרות,
החלטנו לפתוח רשימת תפוצה נפרדת למי שמעוניין לקבל רק תוכן טבעוני.

בהזדמנות זו נשתף אתכם שבימים אלו אנחנו מצלמים קורס בישול תאילנדי טבעוני בו נלמד טכניקות בישול ייחודיות , בניית רטבים, שימוש בחומרי גלם יחודיים לבישול תאילנדי טבעוני במטבח הביתי ועוד.

הקורס יפתח ב26 לדצמבר 2021
הפרטים המלאים ישלחו במייל לנרשמים

 לעדכונים ותוכן על בישול תאילנדי טבעוני הכניסו פרטים:

נעים להכיר 🙂

אני פו סניגהנארט 
במקור מבנגקוק, תאילנד 
ובשבילי אוכל תאילנדי זה אוכל של בית.

יום יום אני מבשל לאהובים שלי אוכל תאילנדי  בשביל להזין את הגוף וגם את הלב.

כשהגעתי לארץ הבנתי שאני חייב לחקור את חומרי הגלם שיש כאן,
ולמצוא תחליפים למה שיותר מאתגר להשיג. וכל הזמן אני ממשיך להתנסות ולשכלל ולדייק תוך כדי תנועה, כדי ליצור את המנות האהובות עלי.

עבורי להכין אוכל זה כמו ליצור מוסיקה,  כי כשמבינים את העקרונות של עולם הבישול התאילנדי – אפשר לאלתר ונשאר רק להנות.

ומעבר לזה?
אני אוהב להדריך וללמד ולחלוק את הידע והניסיון שלי ונהנה לראות שאנשים מצליחים ושמחים במטעמים שיצרו, ושהם מגלים כמה קל ופשוט לבשל תאילנדי בבית. 

שמתי לי למטרה להנגיש את המטבח התאילנדי המסורתי כדי שתבינו את העקרונות, התהליכים והשימוש בחומרי הגלם האופיניים ותוכלו ליישם אותם אצלכם בבית בצורה פשוטה. 

אני מזמין אתכם להצטרף אלי למסע אל הטעמים של תאילנד,
יהיה טעים (:
פו

 

תפריט נגישות