חורף חם בטעמים של תאילנד - אצלך במטבח
סדנת חורף אונליין:
תבשילים תאילנדים מחממים
עם פו סינגהנארט
המטבח שלך הולך להתמלא בניחוחות של קינמון, סטאר אניס וגלנגאל!
קהאו סוי בחלב קוקוס, קארי מסמאן ומלא טעמים אקזוטים מדהימים.
מרק קואייטייאו מבעבע על האש בצבע חום עמוק ועשיר של ציר עוף ופייב ספייסס
ממתין לנודלס שמתבשלות על המקום עם נבטים ועלים ירוקים,
ולכל התוספות שבא לכם – צ'ילי, ליים, בוטנים, קריספי שום
קהאו סוי – הקארי המפורסם של צפון תאילנד עם עוף
מתבשל בכתום עז של קארי אדום וקארי צהוב בחלב קוקוס
ומוגש עם נודלס קריספי, כרוב כבוש, בצלי שאלוט וליים.
תבשיל קארי מסמאן עם בקר מבושל בחלב קוקוס בבישול ארוך
עם תפוחי אדמה, בצלצלי שאלוט סגולים ובוטנים



אנחנו מזמינים אותך לסדנה מיוחדת, מחממת וטעימה שבה נכין יחד 4 מנות קלאסיות מהמטבח התאילנדי
מה אנחנו הולכים ללמוד ולבשל יחד?
- קואיי טייאו - מרק מציר עוף בבישול ארוך עם תיבול ארומטי של קינמון, סטאר אניס, הל וגלנגאל. מוגש עם נודלס, נבטים, באק צ'וי, עשבי תיבול ועוד.
- קהאו סוי - הקארי של צפון תאילנד - מרק נודלס עשיר ומנחם של קארי שמתבשל בחלב קוקוס ועוף, מוגש עם אטריות ביצים קריספיות מעל, בצלצלי שאלוט סגול, ליים וצ'ילי.
- תבשיל קארי מסמאן בחלב קוקוס - בבישול איטי עם בקר רך שנמס לתוך התבשיל, ארומטיות של קינמון, הל, סטאר אניס ותמרינד עם קרנצ'יות של בוטנים. מוגש עם אורז תאילנדי מאודה.
- ראט נה - מנת נודלס ברוטב סמיך ועשיר של סויה כהה, עם עוף ברוקולי וגזר
ואיפה זה קורה?
ממש אצלך במטבח הביתי, מהמחשב, הטאבלט או הסמארטפון.
זוהי סדנת אונליין משולבת שבה ניפגש בזום ונבשל יחד, וגם תקבלו שיעורים מוקלטים של המנות.
כל ההדרכות נשארות באתר הקורס וזמינות עבורך לצפייה למשך שנה.
במטבח שלך, בזמן שנוח לך, בקצב שמתאים לך
זה לא הכל!
תנתן לך גישה לקבוצת הווצאפ ולקבוצת הפייסבוק הפרטית למשתתפי הסדנה,
זוהי קבוצה מיוחדת, כדי שאני אוכל להיות שם אתך ועם המשתתפים,
לליווי ומענה לכל שאלה ולהמון השראה.
זוהי קהילה לומדת, כי כשיש עוד אנשים איתך, ללמידה, התייעצות ושיתוף – זה עושה את כל ההבדל!

לשאלות ניתן ליצור קשר בדוא"ל או בוואטסאפ
או הכניסו פרטים בטופס הבא וניצור קשר:
אז מה בעצם נעשה ונלמד כאן?
- יחד נבשל 4 מנות מהמטבח התאילנדי, מנות שהן גם מככבות במסעדות ובדוכני הרחוב בתאילנד וגם אהובות במטבח התאילנדי הביתי.
- נכיר את חומרי הגלם האופיינים למטבח התאילנדי, נתנסה בשימוש בסוגי רטבים שונים, מחיות קארי, חלב קוקוס. ונבין כיצד נכון לשלב אותם במנות.
- נבין את ההיגיון שעומד מאחורי תהליכים ודרכי עבודה בבישול התאילנדי, איך עושים את ההכנות לכל מרכיב, חיתוכים, תיבול ועוד שפע של טיפים שישדרגו את מיומנויות הבישול שלכם.
- תלמדו הישר מהמקור איך מבשלים התאילנדים ואיך הם תופסים את עולם הבישול, מה מרכיב ארוחה תאילנדית, ואיך יוצרים את הטעמים, הניחוחות והמרקמים באיזון הנכון.
- נגלה כמה קל ופשוט לבשל אוכל תאילנדי טעים מכל מה שכבר קיים בסביבתנו.
והכי חשוב , נכניס את תאילנד האותנטית למטבח שלנו, נכין אוכל תאילנדי צבעוני, טרי ובריא, מלא בניחוחות וטעמים אקזוטיים,
ממש כמו שמכינים בתאילנד.
מה כוללת הסדנה?
- רשימת קניות מלאה לכל המנות הנלמדות + קישור לסל קניות בחנות אונליין לרכישת כל חומרי הגלם התאילנדים הנדרשים לסדנה (עם משלוח עד הבית)
- מפגש חי דרך תוכנת זום (zoom), הקלטת המפגש תישאר זמינה באתר הקורס
- 3 שיעורים מוקלטים בתוך אתר הקורס המיועד למשתתפי הקורס בלבד, כולל כל מתכוני המנות בקבצים להדפסה.
- מעטפת ליווי בקבוצת פייסבוק וקבוצת וואצאפ פרטיות למשתתפי הסדנה, לתמיכה מקצועית ומענה לכל שאלה בנושאי הסדנה.



איך זה מתבצע?
השבוע הראשון הוא שבוע התארגנות משותף שבו עושים קניות לקראת הסדנה, מתארגנים עם חומרי הגלם והציוד הנדרש.
תקבלו רשימת קניות + גישה לקבוצת הווצאפ והפייסבוק הפרטיות לסדנה ,
ולנוחיותכם הכנו גם קישור לסל קניות בחנות אונליין שבה תוכלו לרכוש את חומרי הגלם התאילנדים ולקבל עם שליח עד הבית.
ביום שישי 15.1.21 בשעה 10:00 בבוקר נקיים מפגש חי בתכנת זום
ובה נכיר, נלמד על המנות וחומרי הגלם התאילנדים ונבשל יחד מנה.
עבור מי שלא יוכל להשתתף תהיה הקלטה שתעלה לאתר הקורס.
ביום א 17.1.21 בשעה 9:00 בבוקר תיפתח עבורך גישה לאתר הקורסים שלנו,
בו יעלו תכני הסדנה, מוכנים לצפיה דרך האינטרנט
בגמישות מלאה לזמן שלך ולקצב שלך.
באתר הקורסים 4 שיעורים – שיעור לכל מנה.
כל שיעור כולל סרטון של הכנת המנה עם הסברים מפורטים
ומתכונים (בעברית) מוכנים להדפסה.
המתכונים וסרטוני ההדרכה נשארים זמינים למשך שנה לצפיה חוזרת.
במהלך השיעורים אני מלמד ומדריך בכל השלבים והפרטים שחשוב לדעת,
החל בהכרות עם עשבי התבלין וחומרי הגלם התאילנדיים,
בחירת המרכיבים, האפשרויות לתחליפים, ההכנות שנדרשות לכל מרכיב ולכל מנה,
דרך הבישול עצמו, ויצירת הטעמים.
הכל עם שפע הסברים, הדגמות וטיפים שימושיים-
כדי שתלמדו, תבינו, ותוכלו ליישם אצלכם בבית.
בקבוצת הפייסבוק והווצאפ היעודיות למשתתפי הסדנה ניתן לשאול שאלות,
לשתף בתוצרים, לקבל השראה
ולהתייעץ איתי באופן אישי במהלך הבישול והתרגול שלכם
*ניתן להתכתב ולהתייעץ בעברית ובאנגלית.
חשוב להדגיש!
- כל המנות שנלמדות בסדנה מותאמות לחומרי הגלם שניתן להשיג בארץ. הסדנה מתאימה גם לשומרי כשרות (ניתן להמיר את רוטב הצדפות ברוטב פטריות - כל שאר המרכיבים כשרים!)
- בתחילת הסדנה תקבלו רשימת קניות והיכן ניתן לרכוש וגם לנוחיותכם – אצרף לינק לדף רכישה אונליין עם כל חומרי הגלם התאילנדים שאתם צריכים לסדנה ושיגיע אליכם עם שליח עד פתח הבית.
- אם מעולם לא השתתפתם בסדנה אונליין - אל תיבהלו! זה סופר פשוט וכל כך קל ונגיש לשימוש, ואנחנו כאן כדי לתת תמיכה ומענה לכל דבר ועניין.
- הסדנה מועברת ע"י פו סינגהנארט ומוגשת ב*אנגלית* פשוטה ונגישה, עם כתוביות בעברית. מלבד מפגש הלייב בזום שיערך באנגלית. * תמיכה ניתנת בכל שלב בעברית ובאנגלית.



לשאלות ניתן ליצור קשר בדוא"ל או בוואטסאפ
או הכניסו פרטים בטופס הבא וניצור קשר:
למי זה מתאים?
- לכל מי שמתגעגע לתאילנד, ולאוכל התאילנדי ורוצה לדעת איך לשחזר את החוויה בבית.
- לכל מי שרוצה להעשיר את הידע על מטבח תאילנדי אותנטי, להכיר את חומרי הגלם ואיך לשלב אותם בבישול.
- לכל מי שרוצה לבשל תאילנדי בבית, ממש כמו במסעדות הכי טובות.
- לכל מי שרוצה לשדרג את מיומנוות הבישול ולקבל טכניקות עבודה לבישול תאילנדי אמיתי.
- לכל מי שרוצה להכניס הביתה טעמים חדשים, לגוון את התפריט באוכל טרי ובריא ומנות קלילות שמשתלבות בכל ארוחה.
נעים להכיר 🙂
אני פו סניגהנארט
במקור מבנגקוק, תאילנד
ובשבילי אוכל תאילנדי זה אוכל של בית.
יום יום אני מבשל לאהובים שלי אוכל תאילנדי בשביל להזין את הגוף וגם את הלב.
כשהגעתי לארץ הבנתי שאני חייב לחקור את חומרי הגלם שיש כאן,
ולמצוא תחליפים למה שיותר מאתגר להשיג. וכל הזמן אני ממשיך להתנסות ולשכלל ולדייק תוך כדי תנועה, כדי ליצור את המנות האהובות עלי.
עבורי להכין אוכל זה כמו ליצור מוסיקה, כי כשמבינים את העקרונות של עולם הבישול התאילנדי – אפשר לאלתר ונשאר רק להנות.
ומעבר לזה?
אני אוהב להדריך וללמד ולחלוק את הידע והניסיון שלי ונהנה לראות שאנשים מצליחים ושמחים במטעמים שיצרו, ושהם מגלים כמה קל ופשוט לבשל תאילנדי בבית.
שמתי לי למטרה להנגיש את המטבח התאילנדי המסורתי כדי שתבינו את העקרונות, התהליכים והשימוש בחומרי הגלם האופיניים ותוכלו ליישם אותם אצלכם בבית בצורה פשוטה.
אני מזמין אתכם להצטרף אלי למסע אל הטעמים של תאילנד,
יהייה טעים (:

מה מספרים המשתתפים בהדרכות שלנו?
כמה, מתי ואיפה?
המחיר להצטרפות בהרשמה מוקדמת עד לתאריך 7.1.2021 הנו:
390 ש"ח
לאחר מכן המחיר עולה ל- 450 ש"ח
*ניתן לשלם גם בביט או בהעברה בנקאית
הסדנה מתחילה ביום ראשון, 10 לינואר 2021
תאריכי הסדנה:
10.1 – 14.1 שבוע קניות – מתארגנים יחד לקראת הקורס
15.1 יום שישי ב 10:00 בבוקר מפגש חי אונליין בתוכנת זום – נפגשים ומבשלים.
17.1 – פתיחת השיעורים באתר הקורס
*הקלטת מפגש הזום תעלה לאתר הקורס עבור מי שלא יוכלו להשתתף
*השיעורים באתר הקורס מוקלטים מראש ויהיו זמינים עבורך לצפייה בזמן שלך ובקצב שלך
*השיעורים יהיו זמינים עבורך למשך שנה