לחוות ולטעום את תאילנד הטבעונית במטבח שלך

להקפיץ פאד-תאי מושלם ממש כמו ברחובות בנגקוק,
להתענג על מרק טום יאם ריחני בניחוחות של למון גראס,
גלנגל וקפיר ליים,
להתרענן עם סלט סום טאם צבעוני
מתובל בשפיץ של צ'ילי ליים ובוטנים.

עכשיו אפשר לחוות ולטעום את תאילנד במטבח הביתי שלך!
לגוון את הארוחות בבית, להעשיר את המנות,
להנות מאוכל טבעי ובריא
וכל זה בטעמים האקזוטיים שיש למטבח התאילנדי להציע
שפשוט אי אפשר שלא לאהוב!
מבוגרים וילדים כאחד!

בקורס בישול אונליין:
המטבח התאילנדי הטבעוני
עם פו סינגהנארט

"קורס נהדר, רעיון מעולה לאפשר לכל אחד/אחת לבשל בזמן המתאים במטבח הפרטי. פו מעביר את השיעורים בהומור ובחן, בצורה ברורה ועם דגש והרחבה איפה שצריך. הסרטונים ערוכים בצורה מקצועית וזורמת, המתכונים נוחים לשימוש, האפשרות לקנות הכל באופן מרוכז יעילה ונוחה. בקיצור, שאפו על הרעיון והביצוע ☘️☘️
גלית ניר

והנה הצצה קטנה לקורס

במהלך 9 שיעורים של לימוד ויישום, אני אדריך ואנחה אותך צעד אחר צעד

איך להכין מנות תאילנדיות הכי טעימות ואהובות
שלא רק יעשירו ויגוונו את הארוחות שלך ביומיום
אלא יתנו לך הבנה של איך ליצור את הטעמים בעצמך
ולבשל מנות תאילנדיות משגעות ומהירות בקלות ובפשטות

קארי אדום תאילנדי טבעוני
טבעוני תאילנדי

ואיפה זה קורה?

ממש אצלך במטבח הביתי, מהמחשב, הטאבלט או הסמארטפון.
זהו קורס אונליין, שמשלב הדרכות בשידור חי עם הדרכות מוקלטות.
כל ההדרכות נשארות באתר הקורס וזמינות עבורך לצפייה למשך 5 שנים
במטבח שלך, בזמן שנוח לך, בקצב שמתאים לך

זה לא הכל!

תנתן לך גישה לקבוצת הוואצאפ הפרטית שלנו למשתתפי הקורס,
 זוהי קבוצה מיוחדת, כדי שנוכל להיות שם אתך ועם המשתתפים,
לליווי ומענה לכל שאלה ולהמון השראה.
זוהי קהילה לומדת, כי כשיש עוד אנשים איתך, ללמידה, התייעצות ושיתוף – זה עושה את כל ההבדל!

לשאלות ולשיחת ייעוץ והתאמה לקורס ניתן ליצור קשר בדוא"ל או בווצאפ:

אז מה בעצם נעשה ונלמד כאן?

והכי חשוב , נכניס את תאילנד האותנטית למטבח שלנו, נכין אוכל תאילנדי צבעוני, טרי ובריא, מלא בניחוחות וטעמים אקזוטיים, ממש כמו שמכינים באי פסטורלי בתאילנד.

מה אנחנו הולכים ללמוד ולבשל יחד?

מבוא לבישול תאילנדי טבעוני והכרות עם חומרי הגלם התאילנדים וציוד הבישול (מפגש בשידור חי דרך זום)

• פאד סי-יו – נודלס מוקפץ עם ירקות וטופו ברוטב סויה כהה.
• טוהו קא-טיום – טופו בציפוי פריך מוקפץ עם הרבה שום, גזר וכוסברה
• פאד גאלאם פלי – כרוב מוקפץ עם קריספי שום

• פאד קפאו – פטריות מוקפצות עם שום צ'ילי ובזיל תאילנדי 
• תבשיל קארי ירוק בחלב קוקוס עם טופו ועשבי תבלין תאילנדים
• יאם וון סן – גלאס נודלס עם ירקות טריים ברוטב יאם תאילנדי

• סום טאם – סלט פאפאיה ירוקה עם שעועית ירוקה, שום, צ'ילי, ליים ובוטנים
• אורז דביק
• לארב – טופו קצוץ עם צ'ילי, בצל, נענע ואורז קלוי
• קהאו נייאו מא-מואנג/מנגו סטיקי רייס – אורז דביק מעורבב בחלב קוקוס מתוק ומוגש עם מנגו טרי מעל

הגישה התאילנדית לבישול ולאיזון בין טעמים, ניחוחות ומרקמים ואיך מרכיבים ארוחה תאילנדית.
(מפגש בשידור חי בזום)

• טום קהא – מרק חלב קוקוס עם גלנגאל ולמון גראס, טופו ופטריות
• מיקס ירקות מוקפצים
• האט אופ וונסן – מנת נודלס אטריות שעועית עם פטריות 

• קארי מסמאן – תבשיל קארי מסמאן בחלב קוקוס עם בוטנים, תפוחי אדמה, טופו ובצל סגול
• ספרינג רול
• פאד פליאו וואן – טופו מוקפץ ברוטב חמוץ מתוק

• פאד תאי – אטריות אורז מוקפצות עם טופו, נבטים, בצל ירוק ובוטנים קלויים
• טום יאם – מרק חמוץ חריף עם גלנגאל, למון גראס וקפיר ליים
• טופו מטוגן מוגש עם רוטב בוטנים חמוץ מתוק (חטיף)

מפגש מסכם וחשוב ובו נלמד על וריאציות שונות ופיתוח המנות שלמדנו, ואיך ממשיכים מכאן

מה כולל הקורס?

איך זה מתבצע?

בהצטרפות לקורס תהיה לך גישה לאתר הקורסים המיוחד שלנו,
בו יעלה מידי שבוע לאויר השיעור השבועי, מוכן לצפיה דרך האינטרנט
בגמישות מלאה לזמן שלך ולקצב שלך.

 בכל שיעור לומדים 3 מנות שמהוות יחד ארוחה תאילנדית שלמה
והוא כולל סרטונים של הכנת המנות עם הסברים מפורטים
ומתכונים (בעברית) מוכנים להדפסה
עם כל המנות שנלמדו בשיעור כדי שתוכלו לתרגל את כולן בבית במהלך השבוע.
המתכונים וסרטוני ההדרכה נשארים זמינים לכם למשך 5 שנים לצפיה חוזרת!

במהלך השיעורים פו מלמד ומדריך אתכם בכל השלבים והפרטים שחשוב לדעת,
החל בהכרות עם עשבי התבלין וחומרי הגלם התאילנדים,
בחירת המרכיבים, האפשרויות לתחליפים, ההכנות שנדרשות לכל מרכיב ולכל מנה,
דרך הבישול עצמו, ויצירת הטעמים.

הכל עם שפע הסברים, הדגמות וטיפים שימושיים-
כדי שתלמדו, תבינו, ותוכלו ליישם אצלכם בבית.

בקבוצת וואצאפ ייעודית למשתתפי הקורס ניתן יהיה לשאול שאלות,
לשתף בתוצרים, לקבל השראה
ולהתייעץ עם פו באופן אישי במהלך הבישול והתרגול שלכם

חשוב להדגיש!

לשאלות ולשיחת ייעוץ והתאמה לקורס ניתן ליצור קשר בדוא"ל או בווצאפ:

נעים להכיר 🙂

אני פו סניגהנארט 
במקור מבנגקוק, תאילנד 
ובשבילי אוכל תאילנדי זה אוכל של בית.
יום יום אני מבשל לאהובים שלי אוכל תאילנדי  בשביל להזין את הגוף וגם את הלב.
כשהגעתי לארץ הבנתי שאני חייב לחקור את חומרי הגלם שיש כאן, ולמצוא תחליפים למה שיותר מאתגר להשיג. וכל הזמן אני ממשיך להתנסות ולשכלל ולדייק תוך כדי תנועה, כדי ליצור את המנות האהובות עלי.
עבורי להכין אוכל זה כמו ליצור מוסיקה,  כי כשמבינים את העקרונות של עולם הבישול התאילנדי – אפשר לאלתר ונשאר רק להנות.

ומעבר לזה?
אני אוהב להדריך וללמד ולחלוק את הידע והניסיון שלי ונהנה לראות שאנשים מצליחים ושמחים במטעמים שיצרו, ושהם מגלים כמה קל ופשוט לבשל תאילנדי בבית. 

שמתי לי למטרה להנגיש את המטבח התאילנדי המסורתי כדי שתבינו את העקרונות, התהליכים והשימוש בחומרי הגלם האופיניים ותוכלו ליישם אותם אצלכם בבית בצורה פשוטה. 

אני מזמין אתכם להצטרף אלי למסע אל הטעמים של תאילנד,
יהיה טעים (:

מה מספרים משתתפי הקורס?

ויש גם אחריות מלאה!
אם לאחר השיעור השני בקורס החלטת שהוא אינו מתאים לך מכל סיבה,
נחזיר לך את כספך חזרה, ללא שאלות
(בהפחתת דמי ביטול על סך 300 ש"ח)

*למען הסר ספק: במקרה כזה הגישה לכל תכני הקורס, כולל לאתר הקורס וקבוצת הוואצאפ של הקורס יחסמו באופן מיידי.

הקורס מתאים לכל אחד ואחת


לשאלות ולשיחת ייעוץ והתאמה לקורס ניתן ליצור קשר בדוא"ל או בווצאפ:

תפריט נגישות