לחוות ולטעום את תאילנד במטבח שלך, בפשטות ובקלות

להקפיץ פאד-תאי מושלם ממש כמו ברחובות בנגקוק,
להתענג על מרק טום יאם ריחני בניחוחות של למון גראס,
גלנגל וקפיר ליים,
להתרענן עם סלט סום טאם צבעוני
מתובל בשפיץ של צ'ילי ליים ובוטנים.

עכשיו אפשר לחוות ולטעום את תאילנד במטבח הביתי שלך!
לגוון את הארוחות בבית, להעשיר את המנות,
להנות מאוכל טבעי ובריא
וכל זה בטעמים האקזוטיים שיש למטבח התאילנדי להציע
שפשוט אי אפשר שלא לאהוב!
מבוגרים וילדים כאחד!

בקורס בישול אונליין:
פותחים שולחן תאילנדי
עם פו סינגהנארט

"קורס נהדר, רעיון מעולה לאפשר לכל אחד/אחת לבשל בזמן המתאים במטבח הפרטי. פו מעביר את השיעורים בהומור ובחן, בצורה ברורה ועם דגש והרחבה איפה שצריך. הסרטונים ערוכים בצורה מקצועית וזורמת, המתכונים נוחים לשימוש, האפשרות לקנות הכל באופן מרוכז יעילה ונוחה. בקיצור, שאפו על הרעיון והביצוע ☘️☘️
גלית ניר

לפרטים נוספים ושיחת יעוץ והתאמה לקורס אנא הכניסו פרטים וניצור קשר:

לשאלות ניתן ליצור קשר בדוא"ל או בוואטסאפ 

והנה הצצה קטנה לקורס!

במשך 6 שבועות של לימוד ויישום, אני אדריך ואנחה אותך צעד אחר צעד

איך להכין מנות תאילנדיות הכי טעימות ואהובות
שלא רק יעשירו ויגוונו את הארוחות שלך ביומיום
אלא יתנו לך הבנה של איך ליצור את הטעמים בעצמך
ולבשל מנות תאילנדיות משגעות ומהירות בקלות ובפשטות

ואיפה זה קורה?

ממש אצלך במטבח הביתי, מהמחשב, הטאבלט או הסמארטפון.
זהו קורס דיגיטאלי, וכל ההדרכות נשארות באתר הקורס וזמינות עבורך לצפייה למשך שנה.
במטבח שלך, בזמן שנוח לך, בקצב שמתאים לך

זה לא הכל!

תנתן לך גישה לקבוצת הפייסבוק הפרטית שלי למשתתפי הקורס,
 זוהי קבוצה מיוחדת, כדי שאני אוכל להיות שם אתך ועם המשתתפים,
לליווי ומענה לכל שאלה ולהמון השראה.
זוהי קהילה לומדת,  כי כשיש עוד אנשים איתך, ללמידה, התייעצות ושיתוף – זה עושה את כל ההבדל!

אז מה בעצם נעשה ונלמד כאן?

והכי חשוב , נכניס את תאילנד האותנטית למטבח שלנו, נכין אוכל תאילנדי צבעוני, טרי ובריא, מלא בניחוחות וטעמים אקזוטיים, ממש כמו שמכינים באי פסטורלי בתאילנד.

מה אנחנו הולכים ללמוד ולבשל יחד?

• טום קהא גאי – מרק עוף מבושל בחלב קוקוס ועשבי תבלין תאילנדים
• פאד קרפאו – בשר בקר קצוץ מוקפץ עם צ'ילי אדום חריף, שום ובזיליקום
• כרוב מוקפץ עם קריספי שום

• סום טאם- סלט פאפאיה ירוקה ברוטב דגים, צ'ילי, ליים ובוטנים
• קהאו נייאו/סטיקי רייס – אורז דביק מאודה
• לאב גאי – עוף קצוץ מעורבב עם צ'ילי, בצל, נענע ואורז קלוי ברוטב דגים וליים
• קהאו נייאו מא-מואנג/מנגו סטיקי רייס – אורז דביק מעורבב בחלב קוקוס מתוק ומוגש עם מנגו טרי מעל

• טום יאם פלא – מרק מתובל בעשבי תבלין תאילנדים (שורש גלנגאל, למון גראס ועלי קפיר ליים) עם דגים, פטריות, עגבניות וכוסברה.
• גאי פאד פט מא-מואנג – עוף מוקפץ עם אגוזי קשיו, צ'ילי ובצל ירוק
• נבטים מוקפצים עם שום ובצל ירוק

• קהאו פאד ספארוד – אורז מוקפץ בקארי צהוב ואננס
• פלא פאד קינג – דג מוקפץ בג'ינג'ר
• ברוקולי מוקפץ עם פטריות שיטאקה

• גנג פט פלא – תבשיל קארי אדום בחלב קוקוס עם דג, ירקות ועשבי תבלין תאילנדים
• יאם וון סן – סלט אטריות שעועית (גלאס נודלס) עם עוף וירקות טריים ברוטב יאם
• נאה גא-טיום – בשר בקר מוקפץ בשום

• פאד תאי – אטריות אורז מוקפצות עם טופו, ביצה, נבטים, בצל ירוק ובוטנים קלויים
• דג מטוגן עם קריספי למון גראס
• פאד גאי פריק תאי דאם – חזה עוף מוקפץ בפלפל שחור, שום וצ'ילי

לפרטים נוספים ושיחת יעוץ והתאמה לקורס אנא הכניסו פרטים וניצור קשר:

לשאלות ניתן ליצור קשר בדוא"ל או בוואטסאפ 

איך זה מתבצע?

בהצטרפות לקורס תהיה לך גישה לאתר הקורסים המיוחד שלי,
בו יעלה מידי שבוע לאויר השיעור השבועי, מוכן לצפיה דרך האינטרנט
בגמישות מלאה לזמן שלך ולקצב שלך.

 בכל שיעור לומדים 3 מנות שמהוות יחד ארוחה תאילנדית שלמה
והוא כולל סרטונים של הכנת המנות עם הסברים מפורטים ומתכונים (בעברית) מוכנים להדפסה
עם כל המנות שנלמדו בשיעור כדי שתוכלו לתרגל את כולן בבית במהלך השבוע.
המתכונים וסרטוני ההדרכה נשארים זמינים לכם למשך שנה לצפיייה חוזרת!

במהלך השיעורים אני מלמד ומדריך אתכם בכל השלבים והפרטים שחשוב לדעת,
החל בהכרות עם עשבי התבלין וחומרי הגלם התאילנדיים,
בחירת המרכיבים, האפשרויות לתחליפים, ההכנות שנדרשות לכל מרכיב ולכל מנה,
דרך הבישול עצמו, ויצירת הטעמים.

הכל עם שפע הסברים, הדגמות וטיפים שימושיים-
כדי שתלמדו, תבינו, ותוכלו ליישם אצלכם בבית.

בקבוצת פייסבוק ייעודית למשתתפי הקורס ניתן יהייה לשאול שאלות, לשתף בתוצרים, לקבל השראה
ולהתייעץ איתי באופן אישי במהלך הבישול והתרגול שלכם.

חשוב להדגיש!

למי זה מתאים?

נעים להכיר 🙂

אני פו סניגהנארט 
במקור מבנגקוק, תאילנד 
ובשבילי אוכל תאילנדי זה אוכל של בית.

יום יום אני מבשל לאהובים שלי אוכל תאילנדי  בשביל להזין את הגוף וגם את הלב.

כשהגעתי לארץ הבנתי שאני חייב לחקור את חומרי הגלם שיש כאן,
ולמצוא תחליפים למה שיותר מאתגר להשיג. וכל הזמן אני ממשיך להתנסות ולשכלל ולדייק תוך כדי תנועה, כדי ליצור את המנות האהובות עלי.

עבורי להכין אוכל זה כמו ליצור מוסיקה,  כי כשמבינים את העקרונות של עולם הבישול התאילנדי – אפשר לאלתר ונשאר רק להנות.

ומעבר לזה?
אני אוהב להדריך וללמד ולחלוק את הידע והניסיון שלי ונהנה לראות שאנשים מצליחים ושמחים במטעמים שיצרו, ושהם מגלים כמה קל ופשוט לבשל תאילנדי בבית. 

שמתי לי למטרה להנגיש את המטבח התאילנדי המסורתי כדי שתבינו את העקרונות, התהליכים והשימוש בחומרי הגלם האופיניים ותוכלו ליישם אותם אצלכם בבית בצורה פשוטה. 

אני מזמין אתכם להצטרף אלי למסע אל הטעמים של תאילנד,
יהייה טעים (:

 

בוגרי הקורס מספרים

כמה, מתי ואיפה?

המחיר להצטרפות בהרשמה מוקדמת עד לתאריך 4.11.2020 הנו:

1300 ש"ח (עד 10 תשלומים)
או 1200 ש"ח לתשלום אחד במזומן

לאחר מכן המחיר עולה ל- 1550 ש"ח 
*ניתן לשלם גם בביט או בהעברה בנקאית

הקורס מתחיל ביום ראשון, 8 לנובמבר 2020

תאריכי הקורס:

8.11.2020 – 20.12.2020

8.11 ב 21:00 מפגש פתיחה חי אונליין
תאריכי פתיחת השיעורים באתר הקורס:
9.11 | 16.9 | 23.11 | 30.11 | 7.12 | 14.12  
20.12 ב 21:00 מפגש סיכום חי אונליין

*שיעור הפתיחה ושיעור הסיכום מתקיימים אונליין באמצעות תוכנת זום
*שאר השיעורים יפתחו לפי המועד בשעה 9:00 באתר הקורס
(אין חובה לצפות בשיעורים בדיוק בזמן שנפתחים)
*השיעורים מוקלטים מראש ויהיו זמינים עבורך לצפייה בזמן שלך ובקצב שלך  
*השיעורים יהיו זמינים עבורך למשך שנה 

ואני נותן לך גם אחריות מלאה!
אם לאחר השבוע הראשון בקורס החלטת שהוא אינו מתאים לך מכל סיבה,
אחזיר לך את כל כספך חזרה, ללא שאלות.
*למען הסר ספק: במקרה כזה הגישה לכל תכני הקורס ולקבוצת הפייסבוק של הקורס יחסמו

לפרטים נוספים ושיחת יעוץ והתאמה לקורס אנא הכניסו פרטים וניצור קשר:

לשאלות ניתן ליצור קשר בדוא"ל או בוואטסאפ